Є лекції про вино. Лекції про чай. Про сир. Навіть про оливкову олію є. А ми зробили один поглиблений ГАСТРОКУРС про всі модні продуктах разом.
За 5 вечірніх занять (3 години кожне) дамо детальні "інструкції по застосуванню":
фудпейрінг: поєднання страв з вином
20 видів сирів
12 видів м'яса (хамон, прошутто, ковбаси)
су-від
3 види стейків
5 видів бальзамика
8 сортів оливок
оливкова олія
трюфель
фуа-гра
5000 грн.
Всього за 3 дні Ви дізнаєтеся про основні види вина, майстерність дегустації та як поєднувати страви з вином
За 3 дні ви закохаєтесь в світ вина, дізнавшись найважливіше, цікаве і випробувавши нові приємні відчуття. Ви спробуєте 35 зразків вина Європи, Нового світла і навіть України. Дізнаєтеся, як вибрати гарне вино в магазині, як правильно тримати келих, дегустувати. Ми з вами проведемо експерименти зі смаками. Наприклад, одне вино спробуємо із солодким яблуком, сіллю, сиром брі та подивимося, як наші рецептори на це реагують. Ви дізнаєтеся основи поєднання їжі та вина на прикладі 4 вин і 8 смаків (гіркий, кислий, солоний ...). Технологію і історію виробництва, класифікації, види сортів, форми келихів - про все це вам цікаво розкажуть наші досвідчені сомельє.
3500 грн.
Всього за 2 дні Ви спробуєте 25 зразків віскі Канади, США, Японії, Індії, Ірландії і, звичайно ж, Шотландії
Недовгий, але дуже насичений, інтенсивний і максимально практичний курс для цінителів цього міцного, але тонкого напою, або для бажаючих ними стати. Курс веде Юра Боєв, якого ми називаємо українцем з шотландської душею. Він перепробував вже більше 1000 (!) Сортів віскі і не може зупинитися. У цьому році він подорожував по дістіллеріям Шотландії і готовий поділитися накопиченими і новими знаннями. Ви дізнаєтеся технології виробництва, важливість усіх складових і правила дегустації. Випробуєте 25 зразків. Відчуйте, чому так цінується саме віскі з Шотландії, але чим унікальні і інші країни. Чим відрізняється односолодовий віскі від бленда і багато іншого.
3500 грн.
Тижневі курси гурманів. Чим відрізняється хамон від прошутто, які бувають сири, що таке фуа-гра, як підібрати алкоголь до цих продуктів
Справжня школа гастрономічного мистецтва! Ви дізнаєтеся, які бувають сири: який сир використовується для фондю, як правильно їсти сир з пліснявою і який сир підходить до того чи іншого вина. Так, щоб закохати вас в елітні алкогольні напої і розповісти, як вони поєднуються з різними продуктами, ми додали їх на кожне заняття. Ви дізнаєтеся все про види м'яса, як смажити стейк, в чому різниця між хамоном і прошутто. Що таке фуа-гра, трюфель, різотто, ікра та бальзамик. До чого краще підходять різні соуси, які бувають оливки. Дізнаєтеся все про види чаю і шоколаду, і зможете визначати країну виготовлення кави по аромату і смаку.
5000 грн.
Тимбилдинг. Тренінги з продажу. Ідеальний сервіс. Мистецтво публічних виступів. Ефективно і весело!
Наша команда фахівців різного профілю займається продажами вже більше 10 років. За цей час ми навчилися яскраво і ефективно спілкуватися з клієнтами та замовниками будь-якого рівня і характеру. А також закінчили спеціальні курси для тренерів. І тепер вирішили ділитися своїм накопиченим досвідом. Ми вже провели 12 тренінгів з продажу, 2 тімбілдінга і 4 тренінги з ораторського мистецтва, давши нашим учням найцінніший досвід і незабутні враження. Навички, отримані на тренінгах, можна використовувати всюди: в підприємництві, на роботі і навіть в особистому житті. Наші тренінги - це захоплюючі та веселі ігри, ефективні методики, теоретичні основи і глибокі вражаючі інсайти!
Обговорюються
Ви дізнаєтеся, як розбиратися у вині і всіх видах алкоголю - від шампанського і коньяку до граппи, рому і кальвадосу
150 зразків алкоголю, 30 лекцій, 90 годин.
Найповніший курс для тих, хто хоче знати все про світ вина і міцних напоїв і стати справжнім сомельє.
Ви переконаєтеся, що виробництво вина і міцних алкогольних напоїв - це справжнє мистецтво, яке потребує найбільшого майстерності. Дізнаєтеся, як вибрати хороше вино, чим відрізняється вино за 200 грн від вина за 1000 і як підібрати до них страви чи легкі закуски. Як правильно тримати келих, вдихати аромат чи оцінювати смак. І здивуєтеся, наскільки напої багаті та різноманітні. Що нотки фіалки і кориці в вині, відтінки грифеля і вечірнього лісу після дощу - це не вигадки і не гра уяви сомельє. Що торф'яний аромат острівної віскі може одночасно лякати і полонити, а до післясмаку ароматного чеддера хочеться повертатися знову і знову.
15000 грн.
Вас чекає дивовижний світ вина і міцних напоїв - понад 100 зразків, захоплюючі лекції та напої з усіх куточків світу
100 зразків алкоголю, 20 лекцій, 60 годин.
Стислий курс для тих, хто вільний тільки вечорами. Але хоче поєднати приємний відпочинок за келихом вина з корисними заняттями і стати знавцем світу вина і міцних напоїв.
Ви навчитеся по аромату і смаку визначати сорт, регіон походження, вік і точну марку напою. Або читати винну карту, як корінний француз, і з легкістю підбирати напої, а також страви і закуски до них. Зрозумієте, чим відрізняється вино за 200 грн від вина за 1000, і як вибрати гарне вино в магазині тільки по етикетці. Як правильно тримати келих, вдихати аромат і пробувати на смак. Дізнаєтеся, чим відрізняється коньяк від бренді, а шотландський віскі від ірландського. Дізнаєтеся, як майстерно виробляється вино, шампанське, херес і граппа.
12000 грн.
Не знаєте, що подарувати? У людини все є або Ви все вже дарували? Виберіть Сертифікат на наші курси!
Подарунковий сертифікат на навчання в нашій Школі підійде тим, хто цінує прекрасне, шукає корисний досвід або просто цікаві і незабутні враження. У нас є в наявності сертифікати до будь-яких курсів. Завдяки такому подарунку людина зможе стати справжнім сомельє - знавцем світу вина і міцних напоїв. Або зможе стати справжнім експертом по віскі. Якщо ж він не любитель алкоголю - не біда. Він може стати справжнім гурманом і навчитися поєднувати сир та бальзамік, хамон та фрукти та обрати правильний соус до будь-якої страви.
3500 грн.
Ще не вирішили, який курс краще підійде вам? Або просто хочете дізнатися тільки про вина Бордо або сири? Відвідайте будь-яку лекцію наших курсів.
Ви ще не знаєте, до чого лежить ваша душа, і чого саме хочете навчитися? Професійно розбиратися у вині, міцних напоях і стати справжнім сомельє? Або ж пізнати світ такого тонкого напою, як віскі, і стати в ньому справжнім експертом? Або навчитися смачно готувати з найвишуканіших продуктів? Тоді відвідайте пробну лекцію будь-якого нашого курсу і точно все для себе зрозумієте! А може ви вже великий знавець у виноробстві, міцному алкоголі або кулінарії, але вам не вистачає нових відчуттів і якихось знань? Наприклад, про винам Нового світу, канадському Віскі або з подачі хамона. Тоді просто відвідайте конкретну лекцію!
500 грн.
WINETIME – національна мережа гастромаркетів, заснована в 2010 році в рамках Аснова Холдинг.
На сьогодні ми відкриті в 14 регіонах України на сумарній площі понад 5000 м² і без будь-яких кордонів - в просторі інтернет-магазину.
Основа асортименту WINETIME - власний імпорт з десятків країн Старого і Нового світу, а також виняткова продукція від невеликих українських виробників.
Разом - більше 8000 найменувань алкоголю і гастрономії!
Це і є наша дегустаційна база.
Курси сомельє і Курси Гурманів WINETIME ACADEMY,
де ви отримаєте масу приємних вражень і унікальних знань.
У 2016 році, через шість років після заснування мережі гастровиномаркетів WINETIME, ми вирішили ділитися багатим накопиченим досвідом і організували нашу Академію. За цей час ми записали близько 30 навчальних відеороликів про алкоголь, 25 про гастрономію і успішно провели 8 курсів сомельє і 5 гастрокурсів. А зараз у нас відкрито вже три напрямки: Курси сомельє, Курс Гурман, а також Тренінги з продажу та ораторського мистецтва.
Чому стати сомельє і гурманом краще у нас
Almira Logvina
Прошла школу в Winetime. Очень довольна) максимально доступно изложен материал, преподаватели настоящие профессионалы, любящие своё дело, что очень вдохновляет)) с нетерпением жду начала следующего курса))
Елена Росновская
За свою жизнь я училась в разных школах. Совсем недавно это была школа сомельє Wine Time. Сейчас работаю сомельє и всё время вспоминаю как нас учили понимать аромат, вкус и качество вина. Было весело и вкусно! Спасибо организаторам школе сомельє Wine Time за умение прививать интерес к миру вина. Лидия и Павел, это про вас! Вы большие таланты!
Валерій Василинчук
Могу сказать что это отличная школа, с потрясающим преподавательским составом.
Здорово, что в одном месте собралось столько профессионалов, и они с большим энтузиазмом обучают людей.
Я многое узнал о специфике и особенностях «винного мира» и получил бесценный дегустационный опыт.
Gleb Vardaev
Очень крутая школа сомельє! Много вин, информации, всё доступно и понятно. Если кто-то хочет быстро, с интенсивом, расширить свои знания об алкоголе, то только Wine Time! Ах да, и море позитивных эмоций в придачу!)
Павло Мнухін
Працюю більше 5 років в сфері алкоголю, але завжди хотів ділитися знаннями з іншими.
Я веду перші лекції і закладаю фундамент в розумінні вина.
Закінчив школу: WSET level 3. Переможець конкурсу Кращий Кавіст України 2017
Лідія Якшина
Працюю з 2003 року з вином. Маю виноробну освіту. Сомельє - це покликання, спосіб життя і спосіб мислення. Читаю теми, які близькі по духу: «Ігристі», «Долина Рони, Долина Луари», «Україна»
Олександр Степанець
Працюю в сфері алкоголю більше 7 років. Читаю тему «Пиво», тому що мрію приготувати своє. Так само люблю складності, саме тому тема «Австрія, Німеччина» - моя пристрасть!
Катерина Давидовская
Займаюся улюбленою справою вже 6 років.
У винах ціную краще і ділюся теж кращим - це Бордо і Бургундія. Остання поїздка в Бордо це тільки підтвердила.
Так само люблю екзотику. Це Хорватія, Чорногорія, Греція і неповторна Грузія!
Данило Червоний
У «продуктовому бізнесі» працюю більше трьох років.
Читаю в Гастрошколі тему «Сири», тому що:
«Сир може розчарувати. Він може бути нудним, примітивним або надто витонченим. Однак сир все одно залишається стрибком молока в безсмертя» Кліфтон Фадіман
Юлія Малюшицький
З вином працюю вже 7 років. Найприємніше в моїй роботі - живе спілкування з різними цікавими людьми.
Ділитися досвідом з людьми залученими - розкіш! Вина і винороби Нового Світу - не перестають дивувати і шокувати своїми сюрпризами! Я знайшла себе в цьому!
Дмитро Шевченко
Італія - перша країна, де я побував. Подобається їх стиль життя, ставлення до вина і велосипедів. А це 2 моїх найулюбленіших заняття. За різноманітність вин, яке вони виготовляють. За пейзажі. За те, як добре вони грають в футбол
Ярослав Лукіянчук
Працюю з алкоголем 8 років.
Оптимізм і гарний настрій - ось моє кредо!
А що як не екзотичні напої можуть це доповнити?
Вивчити гарячий темперамент Мексики, відчути романтику Карибських островів, зрозуміти всю складність улюбленого напою британців ...
Чекаю вас на лекції "Текіла, Ром, Джин"
Олександр Петренко
Працюю з алкоголем більше 18 років, але тільки з WT почав осягати всю красу, різноманітність і незбагненність алкогольних напоїв.
І розумію що, життя не вистачить, осягнути це розмаїття смаків і досконалість гастропоєднаннь. Давайте разом йти до досконалості
Володимир Темченко
З 2007 року в компанії WINETIME. Розпочав свій шлях з торгового представника. Екс-бармен. Маю невеликий досвід домашнього виноробства. Спеціаліст зі складання презентацій
Юрій Боєв
В WINETIME з 2013 року. Член асоціації сомельє України. Завдяки компанії відвідував Шотландію, тому можу про віскі розповідати нескінченно. Вважаю, що це найцікавіший напій в світі
Олександр Оренчін
Робота у WINETIME допомагає відкривати цей світ і себе у ньому. Вино має здатність зближувати не лише окремих людей, а й цілі народи. Іспанію я обрав за її пристрасть і темперамент, а Португалію - за відданість традиціям!
Вадим Гуров
За свою кар'єру в компанії пройшов шлях від гастроному, шеф-гастроному, сомельє, шеф-сомельє до категорійного менеджера. Тому про фудпейрінг знаю все
Травень 2016
Ми зібрали найталановитіших особистостей нашої мережі.
Вересень 2016
Створили курс навчання онлайн, 28 лекцій сомельє і гастро.
Лютий 2017
Школа сомельє.
Травень 2017
Гастрокурс.
Липень 2017
Тренінги з продажу.
Жовтень 2017
Короткий курс сомельє.
Листопад 2017
Гастрокурс вечірній.
Я отримаю сертифікат про проходження?
Так, ви отримаєте сертифікат із зазначенням кількості пройдених годин
Чи можу я подарувати курс?
Так, у нас є подарункові сертифікати, які можна оформити під будь-який курс і смак
Що п'ємо?
Якщо це Шампань, то ви пробуєте Champagne. Якщо це Віскі Японії, то його і дегустуєте)
Який рівень знань потрібно мати?
Ми навчаємо з "0", тому початківцям наші курси підходять.
Якщо я з іншого міста?
Ми не надаємо житло, але можемо порекомендувати перевірені готелі
Скільки людей в групі?
від 12 до 15