КРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ

Є лекції про вино. Лекції про чай. Про сир. Навіть про оливкову олію є. А ми зробили один поглиблений ГАСТРОКУРС про всі модні продуктах разом.

За 5 вечірніх занять (3 години кожне) дамо детальні "інструкції по застосуванню":

фудпейрінг: поєднання страв з вином

20 видів сирів

12 видів м'яса (хамон, прошутто, ковбаси)

су-від
3 види стейків

5 видів бальзамика
8 сортів оливок
оливкова олія
трюфель
фуа-гра

5000 грн.

​​​​​​​

Варіанти курсів і ціни

Курс сомельє
"Винотерапія"

Всього за 3 дні Ви дізнаєтеся про основні види вина, майстерність дегустації та як поєднувати страви з вином

Більше

3500 грн.

Курс сомельє
"Віскітерапія"

Всього за 2 дні Ви спробуєте 25 зразків віскі Канади, США, Японії, Індії, Ірландії і, звичайно ж, Шотландії

Більше

3500 грн.


Курс "Гурман"

Тижневі курси гурманів. Чим відрізняється хамон від прошутто, які бувають сири, що таке фуа-гра, як підібрати алкоголь до цих продуктів

Більше

5000 грн.

Тренінги

Тимбилдинг. Тренінги з продажу. Ідеальний сервіс. Мистецтво публічних виступів. Ефективно і весело!

Більше

Обговорюються


Денна
школа сомельє

Ви дізнаєтеся, як розбиратися у вині і всіх видах алкоголю - від шампанського і коньяку до граппи, рому і кальвадосу

Більше

15000 грн.

Вечірня
школа сомельє

Вас чекає дивовижний світ вина і міцних напоїв - понад 100 зразків, захоплюючі лекції та напої з усіх куточків світу

Більше

12000 грн.


Подарунковий сертифікат

Не знаєте, що подарувати? У людини все є або Ви все вже дарували? Виберіть Сертифікат на наші курси!

Більше

3500 грн.

Пробна лекція

Ще не вирішили, який курс краще підійде вам? Або просто хочете дізнатися тільки про вина Бордо або сири? Відвідайте будь-яку лекцію наших курсів.

Більше

500 грн.

Запишись на курс та отримай знижку

Обов'язково
Обов'язково Email
Обов'язково
Обов'язково
УСПІШНО ВІДПРАВЛЕНО
Помилка

O WINETIME

  • winetime.jpg
  • открывают_шампанское.jpg
  • ножи_для_устриц.jpg

WINETIME –  національна мережа гастромаркетів, заснована в 2010 році в рамках Аснова Холдинг.

 

На сьогодні ми відкриті в 14 регіонах України на сумарній площі понад 5000 м² і без будь-яких кордонів - в просторі інтернет-магазину.

 

Основа асортименту WINETIME - власний імпорт з десятків країн Старого і Нового світу, а також виняткова продукція від невеликих українських виробників.

Разом - більше 8000 найменувань алкоголю і гастрономії!

Це і є наша дегустаційна база.

  • IMG_8199.jpg
  • Сыррр_WTA.jpg
  • Сок_WTA.jpg
Більше

Переваги

WINETIME ACADEMY

Переваги WTA

Професійний зал для дегустацій

Досвідчені лектори побували в кожному регіоні, про який розповідають

Досвідчені лектори побували в кожному регіоні, про який розповідають

Наші школи проведемо в вашому місті

Наші школи проведемо в вашому місті

8000 видів алкоголю і продуктів

8000 видів алкоголю і продуктів

Карти регіонів  Ніс вина

Карти регіонів

Ніс вина

Люди нам довіряють

Відгуки наших щасливих учнів

Прошла школу в Winetime, очень довольна

Almira Logvina

Прошла школу в Winetime. Очень довольна) максимально доступно изложен материал, преподаватели настоящие профессионалы, любящие своё дело, что очень вдохновляет)) с нетерпением жду начала следующего курса))

Благодарна WTA за знания, сейчас работает сомелье

Елена Росновская

За свою жизнь я училась в разных школах. Совсем недавно это была школа сомельє Wine Time. Сейчас работаю сомельє и всё время вспоминаю как нас учили понимать аромат, вкус и качество вина. Было весело и вкусно! Спасибо организаторам школе сомельє Wine Time за умение прививать интерес к миру вина. Лидия и Павел, это про вас! Вы большие таланты!

Отличная школа сомелье с потрясающими преподавателями

Валерій Василинчук

Могу сказать что это отличная школа, с потрясающим преподавательским составом.

Здорово, что в одном месте собралось столько профессионалов, и они с большим энтузиазмом обучают людей.

Я многое узнал о специфике и особенностях «винного мира» и получил бесценный дегустационный опыт.

Ученик школы сомелье WineTime

Gleb Vardaev

Очень крутая школа сомельє! Много вин, информации, всё доступно и понятно. Если кто-то хочет быстро, с интенсивом, расширить свои знания об алкоголе, то только Wine Time! Ах да, и море позитивных эмоций в придачу!)

Закончил WineTime Academy

Коля Чобану

Прошел школу в Winetime. Очень доволен, максимально доступно изложен материал в кратчайшие сроки, преподаватели профессионалы с богатым опытом, вдохновили и дали отличный толчок в этом не простом деле. Очень широкая дегустационная база. В целом всем очень доволен!

Досягнення в цифрах

239

Наші студенти
​​​​​​​

5180

Години викладання

653

Продегустовано пляшок вина

5685

Наше відео переглянули

Приведи друга - отримай знижку​​​​​​​ 15%

Галерея
WINETIME ACADEMY

  • Rukovodstvo_WTA.jpg
  • komanda_WTA.jpg
  • Команда_WTA2.jpg
  • lideri-shkoli-somelye.jpg
  • prepodavateli_WTA.jpg
  • лучшие_преподаватели_WTA.jpg

Гастрокурс

  • gastrokurs-hamon.jpg
  • gastrokurs-obuchenie.jpg
  • gastrokurs-obuchenie-kak-pravilno-derjat-butilku.jpg
  • gastrokurs-obuchenie-sousi.jpg
  • gastrokurs-obuchenie-sir-chees.jpg
  • Вино_в_бокале_и_сыр.jpg
  • Аромат_кофе.jpg
  • Закуска_к_вину.jpg
  • Как_есть_устрицы.jpg
  • Для_нурмана.jpg
  • Изучение_сыров.jpg
  • Нарезка_стейков.jpg
  • Соусы.jpg
  • Прошутто_хамон.jpg
  • Преподаватель_гастрокурса.jpg
  • Гастрокурс_паста.jpg
  • гастрокурс_занятие.jpg
  • gastrokurs-siri.jpg
  • Закуска_к_вину.jpg
  • Фу_агра.jpg
  • Чай.jpg
  • Чай_в_чашках.jpg
  • Соусы_к_закускам.jpg
  • Сыр_к_вино.jpg
  • стань_гурманом_WTA.jpg
  • учимся_готовить_стейки.jpg
  • Сыры.jpg

Школа сомельє

  • Вино_в_бокале.jpg
  • дегустация_вин.jpg
  • ucheniki_shkoli_comelye.jpg
  • butilki_vino.jpg
  • Лекция_винотерапия.jpg
  • Будущий_сомелье.jpg
  • Вино_Сицилия.jpg
  • обучение_профессиональный_сомелье.jpg
  • nalivaet_vino.jpg
  • ucheniki_shkoli_comelye.jpg
  • лекция_вискитерапия.jpg
  • mnogo_butilochek_wisky.jpg

Тренінги

  • Девушка_пишет_конспект.jpg
  • trening_razvivaet.jpg
  • trening_dlya_somelye.jpg
  • тренинги_для_сомелье.jpg
  • na_treninge_WTA.jpg
  • uchis_igraya.jpg
  • Обучение_в_игре.jpg
  • тренинг_игра_обучение.jpg
  • uchis_igraya.jpg
  • trening_s_Lidiyey.jpg
  • Процесс_обучения_на_тренинге.jpg
  • много_людей_на-тренинге_для-сомелье.jpg
  • Процецесс_обучения_сомелье.jpg
  • Познавательные_тренинги.jpg

photo by Mitiakina

WTA Team

Багато знаємо - нічого не приховуємо!

  • SAM_1596.jpg
  • Мнухин2.jpg

Павло Мнухін

Працюю більше 5 років в сфері алкоголю, але завжди хотів ділитися знаннями з іншими.
Я веду перші лекції і закладаю фундамент в розумінні вина.
Закінчив школу: WSET level 3. Переможець конкурсу Кращий Кавіст України 2017

  • SAM_1606.jpg
  • Якшина3.jpg
  • якшина.jpg

Лідія Якшина

Працюю з 2003 року з вином. Маю виноробну освіту. Сомельє - це покликання, спосіб життя і спосіб мислення. Читаю теми, які близькі по духу: «Ігристі», «Долина Рони, Долина Луари», «Україна»

  • SAM_1750.jpg
  • Степанец.jpg

Олександр Степанець

Працюю в сфері алкоголю більше 7 років. Читаю тему «Пиво», тому що мрію приготувати своє. Так само люблю складності, саме тому тема «Австрія, Німеччина» - моя пристрасть!

  • SAM_1645.jpg
  • Давидовская2.jpg
  • Давидовская.jpg

Катерина Давидовская

Займаюся улюбленою справою вже 6 років.
У винах ціную краще і ділюся теж кращим - це Бордо і Бургундія. Остання поїздка в Бордо це тільки підтвердила. 
Так само люблю екзотику. Це Хорватія, Чорногорія, Греція і неповторна Грузія!

  • SAM_1765.jpg

Данило Червоний

У «продуктовому бізнесі» працюю більше трьох років.
Читаю в Гастрошколі тему «Сири», тому що:
«Сир може розчарувати. Він може бути нудним, примітивним або надто витонченим. Однак сир все одно залишається стрибком молока в безсмертя» Кліфтон Фадіман

  • SAM_1614.jpg

Юлія Малюшицький

З вином працюю вже 7 років. Найприємніше в моїй роботі - живе спілкування з різними цікавими людьми.
Ділитися досвідом з людьми залученими - розкіш! Вина і винороби Нового Світу - не перестають дивувати і шокувати своїми сюрпризами! Я знайшла себе в цьому!

  • SAM_1579.jpg

Дмитро Шевченко

Італія - перша країна, де я побував. Подобається їх стиль життя, ставлення до вина і велосипедів. А це 2 моїх найулюбленіших заняття. За різноманітність вин, яке вони виготовляють. За пейзажі. За те, як добре вони грають в футбол

  • Ярослав-Лукиянчук1.jpg
  • Лукиянчук1.jpg
  • Лукиянчук.jpg

Ярослав Лукіянчук

Працюю з алкоголем 8 років.
Оптимізм і гарний настрій - ось моє кредо!
А що як не екзотичні напої можуть це доповнити?
Вивчити гарячий темперамент Мексики, відчути романтику Карибських островів, зрозуміти всю складність улюбленого напою британців ...
Чекаю вас на лекції "Текіла, Ром, Джин"

  • Александр-Петренко1.jpg

Олександр Петренко

Працюю з алкоголем більше 18 років, але тільки з WT почав осягати всю красу, різноманітність і незбагненність алкогольних напоїв.
І розумію що, життя не вистачить, осягнути це розмаїття смаків і досконалість гастропоєднаннь. Давайте разом йти до досконалості

  • Владимир-Темченко1.jpg
  • Темченко.jpg
  • Темченко2.jpg

Володимир Темченко

З 2007 року в компанії WINETIME. Розпочав свій шлях з торгового представника. Екс-бармен. Маю невеликий досвід домашнього виноробства. Спеціаліст зі складання презентацій

  • Юрий-Боев1.jpg
  • Боев1.jpg
  • Боев.jpg

Юрій Боєв

В WINETIME з 2013 року. Член асоціації сомельє України. Завдяки компанії відвідував Шотландію, тому можу про віскі розповідати нескінченно. Вважаю, що це найцікавіший напій в світі

  • Олександр-Оренчин1.jpg
  • Оренчин.jpg

Олександр Оренчін

Робота у WINETIME допомагає відкривати цей світ і себе у ньому. Вино має здатність зближувати не лише окремих людей, а й цілі народи. Іспанію я обрав за її пристрасть і темперамент, а Португалію - за відданість традиціям!

  • Вадим-Гуров1.jpg
  • Гуров.jpg
  • Гуров2.jpg

Вадим Гуров

За свою кар'єру в компанії пройшов шлях від гастроному, шеф-гастроному, сомельє, шеф-сомельє до категорійного менеджера. Тому про фудпейрінг знаю все

Наш шлях

 Травень 2016

Ми зібрали найталановитіших особистостей нашої мережі.

 Вересень 2016

Створили курс навчання онлайн, 28 лекцій сомельє і гастро.

 Лютий 2017

Школа сомельє.

 Травень 2017

Гастрокурс.

 Липень 2017

Тренінги з продажу.

 Жовтень 2017

Короткий курс сомельє.

 Листопад 2017

Гастрокурс вечірній.

Питання - відповіді

Я отримаю сертифікат про проходження?

Так, ви отримаєте сертифікат із зазначенням кількості пройдених годин

Чи можу я подарувати курс?

Так, у нас є подарункові сертифікати, які можна оформити під будь-який курс і смак

Що п'ємо?

Якщо це Шампань, то ви пробуєте Champagne. Якщо це Віскі Японії, то його і дегустуєте)

Який рівень знань потрібно мати?

Ми навчаємо з "0", тому початківцям наші курси підходять.

Якщо я з іншого міста?

Ми не надаємо житло, але можемо порекомендувати перевірені готелі

Скільки людей в групі?

від 12 до 15