КРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ

Є лекції про вино. Лекції про чай. Про сир. Навіть про оливкову олію є. А ми зробили один поглиблений ГАСТРОКУРС про всі модні продуктах разом.

За 5 вечірніх занять (3 години кожне) дамо детальні "інструкції по застосуванню":

фудпейрінг: поєднання страв з вином

20 видів сирів

12 видів м'яса (хамон, прошутто, ковбаси)

су вид
3 види стейків

5 видів бальзамика
8 сортів оливок
оливкова олія
трюфель
фуа-гра

5000 грн.

Переваги

WINETIME ACADEMY

Професійний зал для дегустацій

Досвідчені лектори побували в кожному регіоні, про який розповідають

Наші школи проведемо в вашому місті

8000 видів алкоголю і продуктів

Карти регіонів

Ніс вина

O WINETIME

WINETIME –  національна мережа гастромаркетов, заснована в 2010 році в рамках Аснова Холдинг.


На сьогодні ми відкриті в 14 регіонах України на сумарній площі понад 5000 м² і без будь-яких кордонів - в просторі інтернет-магазину.


Основа асортименту WINETIME - власний імпорт з десятків країн Старого і Нового світла, а також виняткова продукція від невеликих українських виробників.

Разом - більше 8000 найменувань алкоголю і гастрономії!

Це і є наша дегустаційна база.

  • SAM113_ukr.jpg

Люди нам довіряють

Відгуки наших щасливих учнів

Almira Logvina

Прошла школу в Winetime. Очень довольна) максимально доступно изложен материал, преподаватели настоящие профессионалы, любящие своё дело, что очень вдохновляет)) с нетерпением жду начала следующего курса))

Елена Росновская

За свою жизнь я училась в разных школах. Совсем недавно это была школа сомелье Wine Time. Сейчас работаю сомелье и всё время вспоминаю как нас учили понимать аромат, вкус и качество вина. Было весело и вкусно! Спасибо организаторам школе сомелье Wine Time за умение прививать интерес к миру вина. Лидия и Павел, это про вас! Вы большие таланты!

Валерій Василинчук

Могу сказать что это отличная школа, с потрясающим преподавательским составом.

Здорово, что в одном месте собралось столько профессионалов, и они с большим энтузиазмом обучают людей.

Я многое узнал о специфике и особенностях «винного мира» и получил бесценный дегустационный опыт.

Gleb Vardaev

Очень крутая школа сомелье! Много вин, информации, всё доступно и понятно. Если кто-то хочет быстро, с интенсивом, расширить свои знания об алкоголе, то только Wine Time! Ах да, и море позитивных эмоций в придачу!)

Коля Чобану

Прошел школу в Winetime. Очень доволен, максимально доступно изложен материал в кратчайшие сроки, преподаватели профессионалы с богатым опытом, вдохновили и дали отличный толчок в этом не простом деле. Очень широкая дегустационная база. В целом всем очень доволен!

Досягнення в цифрах

239

Наші студенти
​​​​​​​

5180

Години викладання

653

Продегустовано пляшок вина

5685

Наше відео переглянули

Приведи друга - отримай знижку​​​​​​​ 15%

Галерея
WINETIME ACADEMY

Гастрокурс

Школа сомельє

Тренінги

photo by Mitiakina

WINETIME ACADEMY

Записатися на курс

Обов'язково Email
Обов'язково Email
Обов'язково Email
Обов'язково
Успішно
Помилка

WTA Team

Багато знаємо - нічого не приховуємо!

Павло Мнухін

Працюю більше 5 років в сфері алкоголю, але завжди хотів ділитися знаннями з іншими.
Я веду перші лекції і закладаю фундамент в розумінні вина.
Закінчив школу: WSET level 3. Переможець конкурсу Кращий Кавіст України 2017

Лідія Якшина

Працюю з 2003 року з вином. Маю виноробну освіту. Сомельє - це покликання, спосіб життя і спосіб мислення. Читаю теми, які близькі по духу: «Ігристі», «Долина Рони, Долина Луари», «Україна»

Олександр Степанець

Працюю в сфері алкоголю більше 7 років. Читаю тему «Пиво», тому що мрію приготувати своє. Так само люблю складності, саме тому тема «Австрія, Німеччина» - моя пристрасть!

Катерина Давидовская

Займаюся улюбленою справою вже 6 років.
У винах ціную краще і ділюся теж кращим - це Бордо і Бургундія. Остання поїздка в Бордо це тільки підтвердила. 
Так само люблю екзотику. Це Хорватія, Чорногорія, Греція і неповторна Грузія!

Данило Червоний

У «продуктовому бізнесі» працюю більше трьох років.
Читаю в Гастрошколі тему «Сири», тому що:
«Сир може розчарувати. Він може бути нудним, примітивним або надто витонченим. Однак сир все одно залишається стрибком молока в безсмертя» Кліфтон Фадіман

Юлія Малюшицький

З вином працюю вже 7 років. Найприємніше в моїй роботі - живе спілкування з різними цікавими людьми.
Ділитися досвідом з людьми залученими - розкіш! Вина і винороби Нового Світу - не перестають дивувати і шокувати своїми сюрпризами! Я знайшла себе в цьому!

Дмитро Шевченко

Італія - перша країна, де я побував. Подобається їх стиль життя, ставлення до вина і велосипедів. А це 2 моїх найулюбленіших заняття. За різноманітність вин, яке вони виготовляють. За пейзажі. За те, як добре вони грають в футбол

Ярослав Лукіянчук

Працюю з алкоголем 8 років.
Оптимізм і гарний настрій - ось моє кредо!
А що як не екзотичні напої можуть це доповнити?
Вивчити гарячий темперамент Мексики, відчути романтику Карибських островів, зрозуміти всю складність улюбленого напою британців ...
Чекаю вас на лекції "Текіла, Ром, Джин"

Олександр Петренко

Працюю з алкоголем більше 18 років, але тільки з WT почав осягати всю красу, різноманітність і незбагненність алкогольних напоїв.
І розумію що, життя не вистачить, осягнути це розмаїття смаків і досконалість гастропоєднаннь. Давайте разом йти до досконалості

Володимир Темченко

З 2007 року в компанії WINETIME. Розпочав свій шлях з торгового представника. Екс-бармен. Імею невеликий досвід домашнього виноробства. Спеціаліст зі складання презентацій

Юрій Боєв

В WINETIME з 2013 року. Член асоціації сомельє України. Завдяки компанії відвідував Шотландію, тому можу про віскі розповідати нескінченно. Вважаю, що це найцікавіший напій в світі

Олександр Оренчін

Робота у WINETIME допомагає відкривати цей світ і себе у ньому. Вино має здатність зближувати не лише окремих людей, а й цілі народи. Іспанію я обрав за її пристрасть і темперамент, а Португалію - за відданість традиціям!

Вадим Гуров

За свою кар'єру в компанії пройшов шлях від гастроному, шеф-гастроному, сомельє, шеф-сомельє до категорійного менеджера. Тому про фудпейрінг знаю все

​​​​​​​

Варіанти курсів і ціни

Курс сомельє
"Винотерапія"

Всього за 3 дні дізнаєтеся про головні стилі вина, мистецтво дегустації і фудпейрінге

5000 грн.

Курс сомельє
"Віскітерапія"

Японії, Канади, США, Індії, Ірландії, ну і звичайно ж Шотландії всього за 2 дні

3500 грн.

Гастрокурс



Про всі модні продукти: бальзамик, фуа-гра, су-види та інше з підібраним алкоголем

5000 грн.

Денна
школа сомельє

30 лекцій, які захоплюють Вас і все, починаючи з історії виноробства і закінчуючи вермутами, граппой і лікерами

15 000 грн.

Вечірня
школа сомельє

Коротко про головне: Один місяць навчання, 4 рази на тиждень, більше 100 зразків алкоголю

12 000 грн.

Тренінги



Тимбилдинг, Ідеальний сервіс, Тренінги з продажу, мистецтво публічних виступів

Обсуждаются

Наш шлях

 Травень 2016

Ми зібрали найталановитіших особистостей нашої мережі.

 Вересень 2016

Створили курс навчання онлайн, 28 лекцій сомельє і гастро.

 Лютий 2017

Школа сомельє.

 Травень 2017

Гастрокурс.

 Липень 2017

Тренінги з продажу.

 Жовтень 2017

Короткий курс сомельє.

 Листопад 2017

Гастрокурс вечірній.

Питання - відповіді

Я отримаю сертифікат про проходження?

Так, ви отримаєте сертифікат із зазначенням кількості пройдених годин

Чи можу я подарувати курс?

Так, у нас є подарункові сертифікати, які можна оформити під будь-який курс і смак

Що п'ємо?

Якщо це Шампань, то ви пробуєте Champagne. Якщо це Віскі Японії, то його і дегустуючи)

Який рівень знань потрібно мати?

Ми навчаємо з "0", тому початківцям наші курси підходять.

Якщо я з іншого міста?

Ми не надаємо житло, але можемо порекомендувати перевірені готелі

Скільки людей в групі?

від 12 до 15